Training

Trainingen zijn in mijn loopbaan altijd een (zeer wenselijk) deel van mijn activiteiten geweest. Hierdoor heb ik een ruime ervaring mogen opdoen in diverse trainingen; van vaardigheden tot loopbaan trainingen en van diverse gesprekstechnieken tot teamtrainingen en intervisie. Ik ben hierin op meerdere manieren inzetbaar:

Ontwerpen: uiteraard kan ik een training of programma ontwerpen, maar ik kan indien gewenst ook ondersteunen en meedenken in het ontwerpen of vormgeven van uw training of programma. Mijn kracht ligt in het verbinden van kennis met interactieve, creatieve oefeningen die de deelnemers actief met de kennis aan de slag laten gaan.

Uitvoering: met veel plezier train ik verschillende doelgroepen. Naast de doelstelling van de training bereiken, vind ik ook interactie en energie in de groep belangrijk en krijg daar positieve feedback op.

Overig: Ten slotte ben ik ook enkele jaren actief als programmaleider; het uitwerken van de (deel)doelstellingen, de boog die de deelnemers meemaken en de interactie met deelnemers en trainers is altijd weer interessant en inspirerend. Daarnaast ben ik vanwege mijn theaterervaring ook inzetbaar als trainersacteur.