Coaching

Coaching gaat over verandering. Je wil iets, je wil iets anders, je wil inzicht in wat, waarom of waartoe je iets anders wil. De doelen van deze verandering kunnen uiteraard variëren. Het kan zijn dat je vragen hebt rondom je werk, je loopbaan, de balans werk-privé, maar het kunnen ook vragen zijn in je privé leven, persoonlijke ontwikkeling, of het omgaan met veranderingen, veranderen van gewoontes, etc.

Ik coach mensen die in beweging willen komen. Die inzicht willen krijgen waar ze staan en/of helder willen krijgen hoe ze meer regie kunnen hebben. Mensen die willen uitzoeken wat er nodig is en welke stappen ze kunnen nemen om richting het gewenste doel te komen.

Heb je vragen, loop je met iets rond dat je wil verkennen, bespreken of veranderen, neem gerust contact op. We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we het coachdoel verkennen en zien of we hierop samen een coachtraject willen starten. Op basis van dit gesprek wordt een plan voor de verdere coaching gemaakt.

AMKcoaching biedt coaching zowel voor individuele klanten als voor organisaties die coaching zoeken voor hun werknemers.